• Praktijk voor stress preventie
    & burnout behandeling

    Ancla Rodenburg heeft sinds 2002 een praktijk voor mensen die in beweging willen komen. Coaching is bij uitstek een middel om bij functioneringsvragen in korte tijd zichtbaar resultaat te boeken. Het levert verbeterde werkprestaties op aan managers, leidinggevenden en medewerkers.

Home

Coaching diensten op maat

Rodenburg Coaching in Apeldoorn biedt een breed gebied van coaching diensten aan. Als je op je werk niet lekker in je vel zit of als je op zoek bent naar de juiste werkplek biedt Rodenburg Coaching een traject loopbaan coaching.
Wil je meer voldoening uit je leven halen, dan kan een traject personal coaching je helpen de goede weg in te slaan. Voor mensen die een traumatische ervaring hebben gehad en hierdoor moeite hebben de draad van hun leven weer op te pakken, is er EMDR trauma begeleiding.

Coaching gesprekken vinden plaats in de praktijk in Apeldoorn en tijdens wandelingen. Wandel coaching maakt dat je met andere ogen kijkt en in de natuur nieuwe inspiratie en bezieling kunt vinden. Je kunt bij Rodenburg Coaching ook provocatief gecoacht worden. Het effect van geprovoceerd of uitgedaagd worden is dat je sneller tot de kern komt. Lachen om jezelf heeft een ontspannend en helend effect.

Coaching diensten »

Stress preventie en burnout behandeling

Rodenburg Coaching heeft zich gespecialiseerd in stress preventie en burnout behandeling. Als je last hebt van erge vermoeidheid, nergens meer zin in hebt, altijd aan het piekeren bent en je niet meer kunt ontspannen is er sprake van een chronisch opgebouwd hersteltekort. Je pleegt roofbouw op je eigen lichaam en dit leidt tot chronische stress.

Met drie verschillende coaching diensten kun je werken aan het verbeteren van je stress management. De Energie Check Up is een snel en betrouwbaar meetinstrument om er achter te komen of er sprake is van chronische stress.
E-coaching bij lichte stress geeft snel inzicht in jouw persoonlijke stressfactoren. Een volledige burnout behandeling helpt je bij het vinden van een weg naar herstel en vitaliteit.

Voor werknemers uit de bouw: gratis stresscoaching voor UTA- en bouwplaats-medewerkers uit de bouw/infra-sector.

Stress management  »Burnout behandeling

Mensen gaan piekeren en belasten precies datgene wat ze zouden moeten ontlasten. Wat helpt wel? Rodenburg Coaching biedt een aanpak op drie niveaus: lichamelijk, gedragsmatig en mentaal.

Burnout de baas »


Energie check-up

Geen energie meer hebben is te vergelijken met een bijna lege batterij. Wil je weten of jouw batterij nog halfvol of bijna leeg is?
Test jezelf met de verkorte online Energie Check Up test!

Doe de energie test »Ancla Rodenburg

No-nonsense coach met humor. In mijn werk als coach ben ik praktisch, direct en nuchter.
Ik heb meer dan 30 jaar ervaring in professionele hulpverlening en coaching.

Ontmoet de coach »