Wie ben ik

Ancla Rodenburg – coach

Ik ben een vrouw die geboren is in 1955 en de nodige levenservaring heeft opgedaan. Samen met mijn man zijn wij de ouders van vier kinderen. Onze boerderij Het Ankeler Veld hebben we omgeruild voor een woning in de bebouwde kom van Apeldoorn. Gelukkig is landelijk Apeldoorn nog steeds binnen handbereik. ‘Buiten zijn’ is belangrijk voor mij. Ik houd er van om lange wandelingen maken. Een andere hobby is schilderen.

No-nonsense coach met humor

In mijn werk als coach ben ik praktisch, direct en nuchter. Die eigenschappen gaan gepaard met een rustige uitstraling en relativerend vermogen. Daarbij bezit ik van nature ook nog een flinke dosis humor.

Hier vind je een selectie van de reacties van gecoachten.

Meer dan 30 jaar ervaring in hulpverlening

Ik ben erkend CSR-coach® en als partner aangesloten bij CSR Expertisecentrum stress en veerkracht. Als CSR-coach® voldoe ik aan strenge toelatingseisen en wordt mijn coachkwaliteit op het gebied van stress en burn-out gewaarborgd door supervisie, evaluatie en bijscholing. Ik heb ruim 20 jaar gewerkt in de psychosociale hulpverlening als maatschappelijk werker, groepswerker, praktijkbegeleider en supervisor. In 2002 maakte ik een switch naar werkgerelateerde hulpvragen: ik ben gedetacheerd gaan werken als bedrijfsmaatschappelijk werker, coach en vertrouwenspersoon. In 2002 startte ik met Rodenburg Coaching, praktijk voor stress preventie & burn out behandeling.

Bekijk mijn volledige professionele achtergrond »