Wandel coaching

Hoe kan ik keuzes maken vanuit mezelf?

 Wat wil ik werkelijk met mijn leven?

 Hoe creëer ik ruimte voor mezelf?

 Hoe sluit ik vriendschap met mezelf?

Wat is wandel coaching?

Wandel coaching is werken aan je zelf. Het is op weg gaan en genieten van de reis. Het lopen brengt rust en ontspanning. Je oefent met bewust lopen, bewust ademhalen, bewuste aandacht, innerlijke stilte. Het brengt je dichter bij jezelf en waar het echt over gaat in je leven. Wandelen in een natuurlijke omgeving leent zich uitstekend voor coach gesprekken. Een wandel coaching traject wordt na de intake fase op maat ingevuld. Er wordt gewandeld van uit de praktijk of in de omgeving van Apeldoorn.

Het wonder is niet, door de lucht vliegen
Of op het water lopen,
Maar te wandelen op aarde.

Kom in beweging

Wandel coaching schept ruimte. Je bent in de natuur en hebt te maken met de seizoenen. Het is makkelijker om in het hier en nu te zijn. In beweging zijn is een stimulans om in beweging te komen. Een traject wandel coaching kan een verademing zijn en een rustpunt in je drukke leven. Het kan je helpen om een periode af te sluiten en te ontdekken wat je nodig hebt om aan een nieuwe fase te beginnen.

Wil je meer weten over wandelcoaching en of het bij je past? Neem contact op en probeer het uit! Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan bij Rodenburg Coaching.