Personal coaching

Meer voldoening uit je leven halen?

Wie ben ik?

Hoe ga ik om met emoties?

Hoe houd ik balans tussen werk en privé?

Wat is personal coaching?

Personal coaching kan over levensvragen gaan. Het kan te maken hebben met de privésituatie, maar ook met het werk. Personal coaching gaat over relaties, over zingeving, over het aanleren van nieuw gedrag. Personal coaching vindt plaats op fysiek, mentaal, emotioneel en/of spiritueel gebied.

Streven naar verbeterde relaties op het werk en privé

Personal coaching is bedoeld voor iedereen die wil werken om de gang er weer in te krijgen, te bewegen. Meer voldoening willen halen uit je leven. Misschien een nieuwe inspiratiebron zien te vinden. Een traject personal coaching helpt je bij het optimaliseren van zo’n vooruitgang. Het helpt je grenzen te verleggen en gaat in tegen je belemmerende overtuigingen. Je komt los uit de beklemmende situatie waar je voor je gevoel in verkeert. Het is bestemd voor mensen die beter willen omgaan met hun eigen persoon en behoefte hebben aan bezinning. Een traject levert een bijdrage aan verbeterde relaties op het werk en in je privé leven. Meer plezier in wat je doet en een heldere kijk op jezelf.

Een personal coaching traject bestaat uit een intake gesprek en 5 sessies.

Verhalen uit de coaching praktijk – Andrea’s personal coaching ervaring

Andrea kwam een tijdje geleden op gesprek en was boos, verdrietig en gefrustreerd. Ze voelde zich moe, sliep slecht en had hoofdpijn. Ze vertelde dat ze op een dag alleen nog maar kon huilen terwijl ze naar haar werk reed. Zij was letterlijk en figuurlijk ziek geworden van de communicatie tussen collega’s. Andrea ging uit van het principe: “verander de wereld en begin bij jezelf”. Zij wilde leren geen last meer te hebben van ‘wat anderen wel niet zullen denken’. Zij wilde leren loslaten. Zij wilde stoppen met steeds zorgen voor anderen. Zij vond de personal coaching gesprekken eerlijk, open en integer. Andrea schrijft:

“Door mij met humor uit te dagen en tegelijkertijd begripvol te zijn, voelde ik ruimte om mezelf te zijn. De indringende vragen die je stelde, hielpen mij op weg. Dat wat ik niet wilde zien of horen, leerde ik accepteren. Dat wat ik anders wilde doen, kon ik opeens anders aanpakken. Ik voelde me weerbaarder worden en kon weer mijn eigen besluiten nemen. Ik kreeg inzicht in mijn eigen aandeel (en dat van anderen). Het gaf mij de rust om daarna actie te ondernemen”.

Andrea heeft met collega’s kunnen praten over de samenwerking. Nadat ze besloot haar contract niet te verlengen, kon ze ook goed afscheid nemen van haar werk. Zij is haar eigen bedrijf begonnen en doet nu waar ze goed in is. Andrea geeft trainingen.

Gratis kennismakingsgesprek

Herken jij jezelf in het verhaal van Andrea? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek waar we aan de slag gaan met jouw coaching vraag.