Stress management

Ben je overbelast?

 Ben je erg moe?  Ben je emotioneel niet in balans? Kun je slecht informatie onthouden?

Wat is roofbouw?

Een mens kan enorme prestaties leveren, maar zonder voldoende herstel pleeg je roofbouw. Het is heel legitiem om te zeggen dat je het vreselijk druk hebt, maar het is minder makkelijk om toe te geven dat je overbelast bent. Daarmee zeg je dat je je werk niet aankunt en dat is iets waar vaak nog een taboe op rust. Dus gaan mensen maar door, vaak tegen beter weten in. Als de periode van drukte te lang heeft geduurd ontstaat er chronische stress. Overspannen, burnout & chronische stress hebben met elkaar gemeen dat je erg moe bent, emotioneel niet meer in balans bent en dat je slecht informatie kunt onthouden en verwerken.

Aan de slag met stress management

Rodenburg Coaching heeft zich gespecialiseerd in stresspreventie en burnout behandeling. Met drie verschillende coaching diensten kun je werken aan het verbeteren van je stress management.

Energie check-up test

Geen energie meer hebben is te vergelijken met een bijna lege batterij. Test jezelf met de verkorte online Energie Check Up test! Doe de energie test »

E-coaching bij lichte stress

E-coaching geeft je tijdwinst, kan op een zelf te bepalen tijdstip worden uitgevoerd en geeft je snel inzicht in je stress factoren. Ontdek je stressfactoren »

Burnout behandeling

Rodenburg Coaching biedt een duurzame aanpak van burnout op drie niveaus: lichamelijk, gedragsmatig en mentaal. Burnout de baas »