E-coaching bij lichte stress

Snel inzicht in je stress factoren

Bij lichte stress problematiek is e-coaching een effectieve vorm van coaching. E-coaching geeft je tijdwinst, kan op een zelf te bepalen tijdstip worden uitgevoerd en geeft je snel inzicht in je stress factoren.

Persoonlijke coaching op afstand

Bij e-coaching vul je online vragenlijsten in om je stressklachten in kaart te brengen. Het eerste contact is een telefonische intake en daarin stemmen we af wat je met e-coaching wilt bereiken. Via het logboek krijg je regelmatig persoonlijke adviezen en tips. Je werkt zelfstandig aan de huiswerk opdrachten. Wekelijks zal ik mijn reactie via het logboek geven en wekelijks zal ik je voorzien van nieuw materiaal. Halverwege en aan het eind van het traject is er nogmaals telefonisch contact. In ongeveer 8 weken tijd heb je inzicht in hoe stress bij jou werkt en ben je hersteld van je klachten.

Gratis kennismakingsgesprek

Neem contact op met Ancla Rodenburg voor een gratis kennismakingsgesprek. In een klein uur wordt helder welke hulp je nodig hebt om in beweging te komen. Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan »